Stanza

Stanza Desktop Beta 17 1.0

Stanza: gemakkelijk ebooks lezen op je Mac

Stanza Desktop is een eenvoudige lezer voor ebooks. De gratis software laadt boeken in verschillende formaten, variërend van Epub, HTML, Kindle- en Word-formaat. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Leeswijze aan te passen

TEGEN

  • Redelijk spartaans uiterlijk

Goed
7

Stanza Desktop is een eenvoudige lezer voor ebooks. De gratis software laadt boeken in verschillende formaten, variërend van Epub, HTML, Kindle- en Word-formaat.

Ben je vaste klant op de Gutenberg-website dan heb je vast een rits boeken op je Mac of telefoon staan. Voor het lezen van deze boeken zijn legio programma's beschikbaar en Stanza Desktop biedt wellicht de eenvoudigste oplossing. Boeken haal je op bij je favoriete website en open je vanuit het 'File' menu. Downloaden is echter niet noodzakelijk: je voert even gemakkelijk een link in (bijvoorbeeld naar Project Gutenberg) en Stanza opent het boek in webformaat (HTML).

Stanza oogt eenvoudig en is dit dan ook. Basisopties zoals het aanpassen van tekstformaat en lettertype zijn aanwezig en bladwijzers maak je handmatig aan. Verder exporteer je desgewenst boeken naar andere formaten, waaronder dat van boekenlezer Kindle, HTML (webtekst) of Epub (een ebook-formaat van Adobe).

Stanza Desktop is redelijk eenvoudig maar biedt daardoor ongecompliceerd leesplezier. De opties volstaan en de applicatie is gemakkelijk in het gebruik.

Meeste download Utilities & Tools voor Mac

Meer
Stanza

Download

Stanza Desktop Beta 17 1.0